Type J2 | Vrijstaande woning één woning in het plan

J2 is het vrijstaande huis bij de entree van de wijk. Wonen aan het groen in een zeer riant huis met circa 185 m² woonoppervlakte. Hoe mooi is dat! Opvallend is dat een deel van de gevel iets terug ligt en als het ware door de kap heen schiet. Aan de achterzijde verspringt de gevel op dezelfde manier en dat zorgt voor een aantrekkelijk, speels indeling met heel veel leefruimte.

J is een tussenwoning die onderdeel uitmaakt van een rijtje van drie. J2 is het vrijstaande huis bij de entree van de wijk. In beide gevallen heb je een enorme woonkamer over de gehele diepte van het huis. De deuren sla je lekker open bij mooi weer. De leefkeuken is al net zo groot. Moet je je eens voorstellen hoe hier straks een enorme eettafel staat waar je buren gezellig aanschuiven voor een spelletjesavond of lekker etentje met z’n allen.

 

Doordat dit huis wel 10 meter breed is, heb je boven 4 grote slaapkamers een royale badkamer en een separaat toilet! Daarbij kun je van de riante vrij indeelbare zolder ook nog wat bijzonders maken. Een luxe master bedroom, speelkamer voor de kids, gastenverblijf of werkkamer. Laat je fantasie de vrij loop.

Breedte (buitenmaat) Circa 10 m
 Lengte (buitenmaat) Circa 11,6 m  lang
 Gebruiksoppervlak Circa 185 m²
 Inhoud Circa 721 m³
Kavelgrootte Vanaf circa 418 m²
Verwarming Warmtepomp met bodembron