Type C / Type Cx | Vrijstaand 3 woningen in het plan - uitverkocht

Leven in alle vrijheid in een groot huis op een lekker ruime kavel. Dat is de basis, maar wie verder kijkt, ziet dat type C veel meer is dan dat. Charme, sfeer, knusse plekken en mooie zichtlijnen. Laat je verleiden en proef de smaak van het ultieme buitenleven dicht bij de stad. 

Célébrer la belle vie!

De indeling van type C is optimaal en past perfect bij een gezin met een Bourgondische leefstijl. In de gezellige leefkeuken hang je avonden lang aan de grote eettafel en via de openslaande deuren wandel je zo de tuin in om het buitenleven op te snuiven. En zelfs als het koud is en alles gesloten blijft, ervaar je hier de natuur dankzij de grote hoeveelheid ramen en het vrije zicht op de tuin. Alle tuinen van type C grenzen trouwens aan de infinity gardens van De Haverleij.

 

Op de verdieping zijn er drie slaapkamers die allemaal even ruim zijn. En datzelfde geldt voor de badkamer. Je kunt hier met gemak een compleet programma kwijt. Het toilet is apart. Mocht je behoefte hebben aan extra kamers, dan kun je deze op de grote zolder realiseren. In de berging die er is, kun je de wasmachine en droger kwijt.

 

Type Cx is het opvallendste huis van Heesterburgh met de witte steenkleur en het torentje op de hoek. Prachtig om te zien aan de buitenzijde en binnen… daar staat je iets heel bijzonders te wachten. De woonkamer, één van de slaapkamers en zolder hebben allemaal een torenruimte die zich perfect leent voor het maken van een echte prinsessenkamer, geweldige leeshoek, inspirerende werkplek of prachtig verlichte ruimte om te schilderen. Het zijn maar wat suggesties. We dagen je uit je fantasie de vrije loop te laten.

 

Breedte (buitenmaat) Circa 11,6 m
 Lengte (buitenmaat) Circa 7,2 m
 Gebruiksoppervlak Circa 179/190 m²
 Inhoud Circa 712/793 m³
Kavelgrootte Vanaf circa 233 m² tot 598 m2
Verwarming Warmtepomp met bodembron