Type B | Vrijstaand 5 woningen in het plan - nog 3 te koop

Een zee aan woonruimte, een tuin om vrij in te spelen, zonnen en eten, voldoende parkeerplek op eigen terrein en geen 13 in een dozijn. En dat allemaal in een buurtje waar je je buren kent, maar toch heel veel privacy ervaart. Dat is wat type B te bieden heeft.

Deze vrijstaande woningen komen 5 keer voor in Heesterburgh. Zoals we al vertelden: bijna geen huis is gelijk en ook deze woningen verschillen in nuance van elkaar. Door de speelse en goed doordachte positionering van alle woningen in Heesterburgh ervaar je maximaal het vrije gevoel van leven in een buurt die omringd wordt door een prachtig landschap. Bij twee van deze vrijstaande woningen grenst de achtertuin aan de infinity gardens van De Haverleij.

 

Type B is bijzonder om te zien door de asymmetrische kapvorm en is fijn om in te wonen door het enorme woonoppervlak van circa 183 m². De L-vormige woonkamer heeft veel grote ramen, waardoor je overal in huis het buitenleven beleeft. En laten we de mooie lichtinval niet uitvlakken. Ook aan de praktische zaken is gedacht. Dit huis heeft een grote berging, die ook van buitenaf bereikbaar is, en een grote technische ruimte op zolder waar je ook je wasmachine en droger kwijt kunt. De 3 slaapkamers en badkamer zijn allemaal riant! Ontdek of dit huis jouw woondromen waarmaakt en vergeet niet dat dit nieuwbouw is en dat daardoor volop ruimte is voor veel van jouw woonwensen!

Breedte (buitenmaat) Circa 10 m 
 Lengte (buitenmaat) Circa 9,6 m
 Gebruiksoppervlak Circa 183 m²
 Inhoud Circa 735 m³
Kavelgrootte Circa 336 m²
Verwarming Warmtepomp met bodembron