Type A | Vrijstaand 4 woningen in het plan - uitverkocht

Kom aanrijden over de brug naar Heesterburgh. De kronkelende weg voert tot aan je oprit waar ruimte is voor 2 auto’s. Even een blik omhoog en naar binnen. Een warm gevoel van trots. Dit is zoals thuis hoort te voelen. 

 

Ma belle maison! Ultiem vrij, chic en uniek.

Type A zie je straks op 4 plekken in Heesterburgh. Hoewel de indeling gelijkenissen vertoont, is elk huis uniek. De steenkleur, aantal zonnepanelen, plaats dakraam en ligging en kavelgrootte verschillen. Altijd geniet je van het vrije woongevoel wat te danken is aan de riante kavels en de positie van de huizen. Deze zijn op een slimme manier gepositioneerd, waardoor je voor én achter vrij zicht hebt. In het geval van type A grenst je achtertuin aan de infinity gardens van De Haverleij en dat betekent dat je voor altijd vrij uitkijkt op de prachtige natuur rondom het ‘kasteel’.

Type A kom je binnen via de zijentree. Een ruime hal draagt bij aan een warm welkom. De zeer riante living heeft een mogelijkheid tot een open keuken met eiland. Handig dat de bijkeuken ook vanaf buiten bereikbaar is als je met volle boodschappentassen thuiskomt. Op de verdieping zijn er 3 echt ruime kamers en ook hier weer een praktische bergruimte. De badkamer is ruim genoeg voor  een grote inloopdouche en een ligbad. Het 2e toilet vind je apart op de overloop. Via de vlizotrap bereik je de bergzolder.

Breedte (buitenmaat) Circa 7,6 m
 Lengte (buitenmaat) Circa 13,6 m 
 Gebruiksoppervlak Circa 203 m² 
 Inhoud Circa 786 m³
Kavelgrootte Circa 358 m²
Verwarming Warmtepomp met bodembron