Type F | Tweekapper met dwars- of langskap 4 woningen in het plan

Ieder huis heeft iets wat het uniek maakt. Net als in een oud Frans dorpje, waar de huizen werden gebouwd vanuit een behoefte en beschikbare financiële middelen, is de variatie groot en de relatie met het landschap optimaal. Vaak kijk je vanuit je tuin zo de infinity gardens van De Haverleij in en altijd is je kavel riant. 

La vie est belle in Heesterburgh.

Deze twee-onder-een-kapwoningen vormen samen een fraai geheel, maar verschillen op diverse onderdelen van elkaar. Het ene huis heeft een dwarskap, het andere een langskap. Ook de positie van de entree verschilt en dat heeft weer invloed op de woningplattegrond. Bekijk de woningplattegronden en ontdek welke indeling het beste aansluit bij jouw leefstijl en woonwensen.

 

Eén aspect hebben alle tweekappers met elkaar gemeen: de ruimte. Je hebt circa 147 m² woonoppervlakte, 3 slaapkamers en een grote, vrij indeelbare zolder waar je eventueel nog 2 kamers kunt maken. De tuinen zijn groot, de ligging en het uitzicht verschillen, waar zie jij jezelf al wonen en genieten van het ultieme buitenleven dicht bij de stad?

Breedte (buitenmaat) Circa 5,7 m 
 Lengte (buitenmaat) Circa 11,6 m
 Gebruiksoppervlak Circa 147/157 m²
 Inhoud Circa 584/625 m³
Kavelgrootte Circa 261 m²
Verwarming Warmtepomp met bodembron