Type B2 | Tweekapper 4 woningen in het plan - uitverkocht

Als al het goede samenkomt, wordt wonen echt genieten. En zo is het bij deze twee-onder-een-kapwoningen. Samen hebben ze iets weg van een grote boerderij en met de enorme tuinen die grenzen aan de infinity gardens van De Haverleij ben je verzekerd van een vrij uitzicht. 

De tweekappers verschillen alleen in steenkleur en ligging van elkaar. De plattegronden zijn gelijk. Je komt binnen via de zijentree en vervolgt je weg naar de grote L-vormige woonkamer met open keuken. De keuken heeft openslaande deuren naar de tuin. Zet hier een grote eettafel neer en proef hoe het buitenleven smaakt. De entreehal is trouwens opvallend ruim en biedt – heel praktisch – ook toegang tot de berging.

 

Op de verdieping zijn er drie slaapkamers die allemaal even ruim zijn. En datzelfde geldt voor de badkamer. Je kunt hier met gemak een compleet programma kwijt. Het toilet is apart. Mocht je behoefte hebben aan extra kamers, dan kun je deze op de grote zolder realiseren. Op de grote technische ruimte na, waar je de wasmachine en droger kwijt kunt, is de ruimte vrij indeelbaar. Laat je fantasie de vrije loop, want dit nieuwbouwhuis biedt alle ruimte in de breedste zin van het woord.

Breedte (buitenmaat) Circa 10 m
 Lengte (buitenmaat) Circa 9.6 m
 Gebruiksoppervlak Circa 183 m²
 Inhoud Circa 725 m³
Kavelgrootte Circa 363 m²
Verwarming Warmtepomp met bodembron