Type E | Rijwoningen 8 woningen in het plan - uitverkocht

In Heesterburgh komen ook 8 rijwoningen van het type E. Heel charmant om te zien en lekker ruim met een woonoppervlakte van circa 126 m². Bijzonder is dat je vanuit de voortuin uitkijkt op het kasteel. Gelukkig is er wel genoeg ruimte, zodat je er echt van kunt genieten. En de tuinen, die zijn lekker ruim en liggen pal op het zuiden!

La vie est belle in Heesterburgh.

Net als alle woningen in Heesterburgh is ook in dit kleine rijtje bijna geen huis gelijk. Achter de charmante, rijk gedetailleerde gevels gaat een soortgelijke plattegrond schuil. Je komt binnen in de ruime hal en vervolgt je weg naar de woonkamer met open keuken. De woonkamer ligt aan de tuinkant en heeft een grote glazen pui met openslaande deuren. Dit huis is heel licht!

 

Op de verdieping zijn er 3 ruime slaapkamers en op de zolder zou je optioneel nog 2 kamers kunnen maken. Ook aan de praktische zaken is gedacht. Zo plaats je de stofzuiger in de trapkast en is er op zolder een berging voor de wasmachine en droger. Opgeruimd staat netjes, toch! Zie jij jezelf hier al wonen? Bekijk de plattegrond en laat je verleiden.

Breedte (buitenmaat) Circa 5,7 m
 Lengte (buitenmaat) Circa 9,6 m
 Gebruiksoppervlak Circa 126/142 m²
 Inhoud Circa 475/559 m³
Kavelgrootte Circa 102 m², tuin op het zuiden
Verwarming Warmtepomp met bodembron