Type J driekapper 2 woningen in het plan - uitverkocht

Wonen aan het groen in een zeer riant huis met circa 185 m² woonoppervlakte. Hoe mooi is dat! Het kan als je kiest voor type J. Opvallend is dat een deel van de gevel iets terug ligt en als het ware door de kap heen schiet. Aan de achterzijde verspringt de gevel op dezelfde manier en dat zorgt voor een aantrekkelijk, speels indeling met heel veel leefruimte.

J is een tussenwoning die onderdeel uitmaakt van een rijtje van drie. Je hebt een enorme woonkamer over de gehele diepte van het huis. De deuren sla je lekker open bij mooi weer. De leefkeuken is al net zo groot. Moet je je eens voorstellen hoe hier straks een enorme eettafel staat waar je buren gezellig aanschuiven voor een spelletjesavond of lekker etentje met z’n allen.

 

Doordat dit huis wel 10 meter breed is, heb je boven 4 grote slaapkamers een royale badkamer en een separaat toilet! Daarbij kun je van de riante vrij indeelbare zolder ook nog wat bijzonders maken. Een luxe master bedroom, speelkamer voor de kids, gastenverblijf of werkkamer. Laat je fantasie de vrije loop.

Breedte (buitenmaat) Circa 10 m
 Lengte (buitenmaat) Circa 11,6 m
 Gebruiksoppervlak Circa 185 m²
 Inhoud Circa 721 m³
Kavelgrootte Vanaf circa 178 m²
Verwarming Warmtepomp met bodembron