Type H en H2 | Tweekappers en driekapper-hoek met langsgevel 8 woningen in het plan - uitverkocht

Geen huis is hetzelfde in Heesterburgh. Met deze variatie en de speelse manier waarop de huizen langs de kronkelende straten staan, creëren we een heel intiem buurtje waar je totaal ontspannen woont met altijd zicht op groen. 

Deze twee- en drie-onder-een-kapwoningen met langsgevel vallen op door de grote hoeveelheid ramen in de zijgevel. Hierdoor kan het licht van alle kanten binnen schijnen en daarbij kijk je mooi uit. Buitenleven terwijl je binnen bent! Door de zijentree ontstaat er als vanzelf een tweedeling op de begane grond. De meer dan 6 meter brede woonkamer en gezellige leefkeuken met openslaande deuren bieden alle gelegenheid om lekker samen te zijn of je even terug te trekken.

 

Op de verdieping zijn er drie slaapkamers die deels een schuin dak hebben waarin dakramen verwerkt zijn. Heel sfeervol en toch met nog voldoende praktische leefruimte. Mocht je behoefte hebben aan extra kamers, dan kun je deze op de grote zolder realiseren. In de berging die er is, kun je de wasmachine en droger kwijt.

Breedte (buitenmaat) Circa 6,8 m 
 Lengte (buitenmaat) Circa 11,6 m
 Gebruiksoppervlak Circa 146 m²
 Inhoud Circa 573 m³
Kavelgrootte Vanaf circa 171 m²
Verwarming Warmtepomp met bodembron