Appartementen F

Nog 1 appartement beschikbaar

Ruim leven en het gevoel lekker buiten te leven. Zorgeloos, vrij en comfortabel. Hoe fijn is dat! Maak kennis met dit appartement op de 1e tot en met de 5e verdieping en laat je verleiden. Hier geniet je van een vrij uitzicht, veel leefruimte en volop licht in huis.

 

  • Hoekappartement op de 1e t/m de 5e verdieping
  • Woonoppervlakte van 137 m²
  • Volop parkeergelegenheid naast de deur
  • Heerlijk balkon op het zuidoosten met ochtend- en middagzon van circa 8 m²
  • Nog één appartement beschikbaar:
    bouwnummer A10 – € 445.000,-

De woonkamer van circa 60 m² met open keuken heeft ramen rondom en openslaande deuren naar het balkon. Moet je je eens voorstellen hoe mooi het licht binnenvalt en jij naar buiten kijkt. Hoe hoger je woont, hoe meer je van de landelijke omgeving ziet. Want, zoals je vast al weet, wordt Heesterburgh omringd door groen. Opvallend is de grootte van de slaapkamers. Deze zijn circa 18 en maar liefst 27 m² groot. Zelfs de badkamer heeft afmetingen die je niet vaak ziet. Fijn is ook het balkon op het zuidoosten en als je op de 1e verdieping gaat wonen, heb je nog een 2e balkon van circa 21 m2.

 

Wie nieuwbouw koopt, koopt ook een stuk vrijheid. Enkele zaken kun je aanpassen naar jouw wensen. Eindelijk jouw droomkeuken en een badkamer naar jouw smaak!

Verdiepingen 1 t/m 5
Woonoppervlakte Circa 137 m²
 Buitenruimte 8 m² heerlijk balkon op het zuidoosten met  ochtend- en middagzon