Appartementen D

Verkocht

De zuidhoek van het kasteel heeft een markante uitstraling. Achter de ietwat stoere gevels gaan 5 heel fijne appartementen van het type D schuil. Ze zijn met circa 112 m² lekker ruim, hebben 2 slaapkamers en ook heel fijn, je kijkt overal mooi uit op de buurt en de infinity gardens van De Haverleij.

 

  • Hoekappartement op de 1e t/m de 5e verdieping
  • Woonoppervlakte van circa 112 m²
  • Volop parkeergelegenheid naast de deur
  • Heerlijk balkon op het westen met middag- en avondzon van circa 11 m²
  • Alle appartementen van dit type zijn verkocht

Door de hoekligging en de prachtige raampartij rondom is het altijd licht in de woonkamer met open keuken. De praktische vorm van de ruimte leent zich voor verschillende meubelopstellingen. Ook fijn om eens te kunnen variëren. Vanuit de woonkamer loop je zo het lekkere balkon op. Deze ligt op het westen, waardoor je van de middag tot de zon ondergaat, heerlijk kunt genieten van een mooie zomerdag. Ook aan de praktische zaken is gedacht. Zo heeft dit appartement een grote berging waar je naast de wasmachine en droger ook je voorraad en de garderobe kwijt kunt.

 

Iets voor jou? Onthoud dan dat er in de optionele sfeer nog enkele mogelijkheden zijn om dit appartement aan te passen naar jouw woonwensen. Dat is het voordeel van nieuwbouw!

Verdieping 1 t/m 5
Woonoppervlakte Circa 112 m²
 Buitenruimte 11 m² balkon op het westen met middag- en avondzon