Penthouse H

Verkocht

Zit jij straks op het dakterras met ronde vormen boven op de toren van het kasteel? Op een mooie dag speelt het leven zich hier af en geniet je met volop privacy van alles wat dit penthouse en Heesterburgh te bieden hebben. En daar kunnen we kort over zijn, dat is veel!

 

  • Penthouse op 6e en torentje op de 7e verdieping
  • Woonoppervlakte van circa 162 m²
  • Volop parkeergelegenheid naast de deur
  • Twee fantastische dakterrassen van circa 60 en 53 m²
  • Verkocht

Parkeer de auto naast de deur, neem de lift omhoog naar de 6e verdieping en voel je de koning te rijk. De woonkamer van circa 60 m² is omgeven door ramen en staat in open verbinding met de leefkeuken van circa 26 m². Het zal niet veel moeite kosten om hier een fijne sfeer te creëren, de basis is al gelegd met het mooie uitzicht en de prachtige lichtinval. Dit penthouse heeft een grote berging en badkamer en 2 slaapkamers, waarvan 1 met openslaande deuren naar het dakterras. Leuk detail is de spiltrap in de woonkamer. Die voert je naar het hoogste punt van Heesterburgh. Jouw 2e riante dakterras met fantastisch zicht op de Maas!

 

Wie nieuwbouw koopt, koopt ook een stuk vrijheid. Enkele zaken kun je aanpassen naar jouw wensen. Eindelijk jouw droomkeuken en een badkamer naar jouw smaak!

Verdiepingen Penthouse op 6e en torentje op de 7e verdieping
Woonoppervlakte Circa 162 m²
 Buitenruimte Twee fantastische dakterrassen van 60 en 53 m²