Penthouse G

Verkocht

Hoe bijzonder zal het zijn om bovenin een kasteel te wonen. Een sprookje, een droom, noem het hoe je wilt, maar uniek is het zeker. Het uitzicht is adembenemend, de ruimte riant en door de vele ramen baadt het penthouse in het licht. Door de flauw hellende daken en de fraaie wenteltrap ontstaat direct veel sfeer. De basis is dus al gelegd, nu is het aan jou om hier een thuis van te maken.

 

  • Penthouse op 6e en torentje op de 7e verdieping
  • Woonoppervlakte van circa 154 m²
  • Volop parkeergelegenheid naast de deur
  • Twee fantastische dakterrassen van circa 60 en 46 m²
  • Verkocht

Het penthouse heeft een woonoppervlakte van circa 154 m². Naast de zeer riante woonkamer met open keuken zijn er twee slaapkamers en volop bergruimte. De openslaande deuren in de master bedroom geven toegang tot het eerste dakterras van 60m². Via een spiltrap in de woonkamer kom je op het 2e dakterras van circa 45 m². In volledige privacy geniet je hier van de zon en het zicht op de Maas. Kortom: circa 100 m² buitenruimte, zonder de zorgen om het onderhoud van een tuin.

 

Aantrekkelijk? Onthoud dan dat er in de optionele sfeer nog mogelijkheden zijn om dit penthouse aan te passen naar jouw woonwensen. Dat is het voordeel van nieuwbouw!

Verdiepingen Penthouse op 6e en torentje op de 7e verdieping
Woonoppervlakte Circa 154 m²
 Buitenruimte Twee fantastische dakterrassen van 60 en 46 m²