‘S-HERTOGENBOSCH

Alom bekend als dé Bourgondische hoofdstad van Noord-Brabant. Iedereen die haar kent of er ooit is geweest, zal beamen dat je er altijd een warm welkom voelt. Of je nu alleen even dat kopje koffie gaat drinken bij je favoriete barretje, gezellig met vrienden of familie een stadswandeling maakt of de bekende rondvaart over de Binnendieze maakt. Zij bruist altijd! Talloze gezellige restaurants, cafeetjes -loop vooral even door de Korte Putstraat -, vele terrassen, de befaamde Sint-Janskathedraal op de Parade, de vele verborgen pittoreske pleintjes en kruip-door-sluip-door weggetjes, ze maken van ’s-Hertogenbosch een zeer veelzijdige en fijn plek om te zijn.

HAVERLEIJ

Haverleij is een bijzondere woonwijk op minder dan een kwartiertje rijden van de binnenstad van het bourgondische ’s-Hertogenbosch. Je woont hier in een eigentijds kasteel omringd door heel veel groen en water. In Haverleij koop je geen huis, maar een leven. Een eigen plek mét daarbij gratis uitzicht. Door de ruimte en het vele groen ervaar je hier de vrijheid en kun je je kinderen een onvergetelijke jeugd geven. Wie wil dat nou niet?

Op Haverleij staan al zeven bijzondere kastelen én de vesting ‘Slot Haverleij’. Nog twee kastelen worden aan dit geweldig mooie gebied Haverleij toegevoegd: Heesterburgh en Oeverhuyze.