‘S-HERTOGENBOSCH

‘s-Hertogenbosch, je kunt er alleen maar van houden. Zo simpel is het. Want hier is het altijd fijn. Om te winkelen, werken, wonen of uit te gaan. Gewoon lekker genieten van een altijd bruisende stad met bourgondische gezelligheid. Charmant historisch erfgoed geeft de stad karakter en bewoners maken de sfeer. Welkom!

De eeuwenoude binnenstad wordt gesierd door leuke winkelstraten, historische steegjes, gezellige pleinen en de Binnendieze waar je met een fluisterbootje de gerestaureerde vestingwallen en bastions bekijkt.

GASTVRIJ EN  BOURGONDISCH

‘s-Hertogenbosch heeft steegjes om door te struinen,  pleinen om op te zitten, straten om over te flaneren  en grachten die je kunt bevaren. Bourgondisch, gemoedelijk, gezellig. Eigenlijk dus alles wat je je maar kunt wensen.

De oudheid van de stad laat zich aflezen door de historische panden, eeuwenoude vestingwallen en gekoesterde tradities. Zo waardevol! Zeker als je dat stukje karakter combineert met alle moderne voorzieningen, winkels en horeca. Het beste van twee werelden? Wij vinden van wel. Goede kans dat je de stad al kent. Dan vertellen we je niets nieuws. Ben je nieuw en wil je dit bijzondere stukje Nederland tot jouw thuis gaan maken? Kom dan vooral langs en proef de sfeer van ons geliefde ’s-Hertogenbosch.