HEESTERBURGH - HET MOOISTE TUSSEN ALLES WAT AL BESTAAT

Ik zuig mijn longen vol frisse lucht. Wat is het leven hier toch fijn. Zo gezond, zo vrij, zo buiten. Straks even op de fiets naar de Snellestraat voor koffie met een vriendin. Dat de stad zo dichtbij is, kun je je bijna niet voorstellen.

Vlakbij de binnenstad van ’s-Hertogenbosch, tussen de spraakmakende kastelen van Haverleij, ligt Heesterburgh. Omringd door ultiem groen, vertaald in oneindige tuinen, doorkruist met wandelpaden en gesierd door een grote variatie aan huizen. En als sluitstuk het prachtige, échte kasteel… je waant je hier bijna in een beaux village als god in Frankrijk.

Heesterburgh krijgt het karakter van een Frans terpdorpje. Leven als god in Frankrijk, maar dan met Bossche ambiance. Het dorpje telt slechts 49 huizen en een kasteel met 24 appartementen. Door te spelen met verschillende kleuren, materialen, details en kapvormen heeft elk huis zijn eigen karakter. De verschillende types woningen lijken nonchalant over het dorp uitgestrooid, maar het tegendeel is waar. Achter de opzet zit namelijk de visie van niemand minder dan stedenbouwkundig architect Sjoerd Soeters.

Midden in het groen, veilig, rustgevend en toch op steenworp van de drukte van de stad. Met Heesterburgh koop je geen huis, maar een leven!

Heesterburgh is niet alleen maar een mooie, fijne plek om te wonen. Met de realisatie van dit plan herstellen we ook de biodiversiteit en wekken we duurzame energie op. Duurzame ontwikkelingen leiden wat ons betreft tot gezondere leefomgevingen, zowel op fysiek als op sociaal vlak en dat maakt dat je tot in lengte van dagen hier kunt genieten van al het moois dat Heesterburgh te bieden heeft.

Laat je stress achter in de stad en kom ontspannen in dit mooie gebied. Geniet van de geneugten, de rust en de vrijheid. Maak je entree en kom voorgoed op visite!

HAVERLEIJ

Haverleij is een unieke en duurzaam gebouwde wijk aan de rand van ’s-Hertogenbosch. In een blijvend groene setting staan uiteindelijk het slot en negen compleet verschillende kastelen. Zeven kastelen en het slot zijn al gebouwd. Wandel rond en laat je verrassen. Dit is echt nergens mee te vergelijken. Rust, rust, rust, dat is hier namelijk het motto.