HEESTERBURGH

HET MOOISTE TUSSEN ALLES WAT AL BESTAAT

Vlakbij de binnenstad van ’s-Hertogenbosch, tussen de spraakmakende kastelen van Haverleij, ligt Heesterburgh. Omringd door ultiem groen, vertaald in oneindige tuinen, doorkruist met wandelpaden en gesierd door een grote variatie aan huizen. En als sluitstuk het prachtige, échte kasteel… je waant je hier bijna in een beaux village als god in Frankrijk.

Heesterburgh krijgt het karakter van een Frans terpdorpje, dat bestaat uit 49 huizen en 22 appartementen en 2 penthouses. Er worden verschillende typen huizen gerealiseerd; woningen met stuk voor stuk een eigen karakter door gebruik van verschillende materialen en kapvormen. Elk huis is  zo gepositioneerd dat je geen directe overburen hebt; een ongeordende sfeer binnen een doordachte orde. Op die manier blijft eigen ook eigen. De openbare ruimte wordt zoveel mogelijk vrijgehouden van auto’s.

Midden in het groen, veilig, rustgevend en toch op steenworp van de drukte van de stad. Met Heesterburgh koop je geen huis, maar een leven!

Heesterburgh biedt de kans niet alleen ‘goed te doen’ maar ook echt iets toe te voegen: we herstellen biodiversiteit, we wekken duurzame energie op, we hergebruiken materialen en als sterke gemeenschap inspireren we anderen. Wij zijn ervan overtuigd dat het toepassen van duurzaamheid zal leiden tot een gezondere leefomgeving, zowel op fysiek als sociaal vlak. Dat levert bewoners meer welbevinden, mogelijkheden tot ontwikk­eling, langere zelfstandigheid en geluk tot in lengte van jaren op.

Laat je stress achter in de stad en kom ontspannen in dit mooie gebied. Geniet van de geneugten, de rust en de vrijheid. Maak je entree en kom voorgoed op visite!